Senin, 01 September 2014

τα γεφύρ

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα η έλλειψη νοσηλευτών, φαίνεται ότι η εξεύρεση όνειρο νοσηλευτικό δουλειά σας θα είναι σχετικά απλή. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι η περίπτωση. Λόγω της ανταγωνιστικής ατμόσφαιρας στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης, παίρνει το χρόνο, την ενέργεια και το σχεδιασμό για να βρείτε το τέλειο εργασία σας. Λαμβάνοντας μια προληπτική στάση στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε την ιδανική θέση σας. Είτε είστε ένας πρόσφατος πτυχιούχος από σχολή νοσοκόμων ή μια καθιερωμένη νοσοκόμα, υπάρχει μια ποικιλία από τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να οικοδομήσουμε τέλειο καριέρα σας. <Ul>
<li> <β> ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. </ b> Φυσικά, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα το πάρει, αλλά γνωρίζοντας τι δουλειά των ονείρων σας, συμπεριλαμβανομένης της ειδικότητας, της μετατόπισης και της αμοιβής, καθιστά πολύ ευκολότερο να αποφασίσει εάν ο αποσπασμένος άνοιγμα θέσεων εργασίας είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Δεν μπορείτε να περιμένετε την τέλεια δουλειά για να πέσει στην αγκαλιά σας, και γνωρίζοντας ποιοι είναι οι στόχοι σας, μπορείτε να κάνετε μια εκπαιδευμένη επιλογή όταν υποβάλλουν αίτηση για μια θέση.

<li> <b> Να είστε έτοιμοι για συμβιβασμό. </ b> Είναι σπάνιο ότι ένα έργο που έχει πάντα ένα άτομο προτιμά. Ακόμα και άνθρωποι που αγαπούν τη δουλειά τους έχουν τις ημέρες όταν δεν θέλουν να θέσουν σε τρίβει τους ή φοβούνται τίτλο να εργαστούν. Ο στόχος σας είναι να ελαχιστοποιήσει αυτές τις μέρες, ενώ εξακολουθούν να έχουν μια εργασία που πληρώνει καλά και σας επιτρέπει να έχετε μια ζωή έξω από την εργασία σας. Για να θέσουν σε κίνδυνο την αποτελεσματική, πρέπει να ξέρετε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς, και να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό μπορεί να αλλάξει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σας. Όταν είστε φρέσκο ​​από το σχολείο, και μόνο, και είναι έτοιμη να αποπληρώσει τα δάνεια σπουδαστών σας, τα χρήματα μπορεί να είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Αν ναι, που εργάζονται λιγότερο επιθυμητές αλλαγές που προσφέρουν μια διαφορική μετατόπιση μπορεί να είναι πολύ ελκυστική και έξυπνη απόφαση. Δέκα χρόνια αργότερα, παντρεμένος και με παιδιά με λεωφορείο στην πρακτική ποδοσφαίρου και μαθήματα πιάνου, μπορεί να προτιμάτε λιγότερα χρήματα, αλλά κατ 'ευθείαν ημέρες και όχι υπερωρίες, και πάλι, μια έξυπνη απόφαση στο χρόνο. Δεν μπορείτε να κάνετε αυτές τις αποφάσεις, όμως, χωρίς να έχει ένα σαφές σύνολο από προτεραιότητες και την ικανότητα για συμβιβασμό.

<li> <β> Αναπτύξτε μια μακρά πορεία όρο καριέρας. </ b> Αν και μακροπρόθεσμα σχέδιά σας μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι θέλετε από τη ζωή, και όπου θέλετε νοσηλευτικής να πάρετε. Για μερικούς ανθρώπους, νοσηλευτική είναι ένα σκαλοπάτι για μια διαχείριση του νοσοκομείου ή του εποπτικού της ρόλου. Για άλλους, τα χέρια-για νοσηλευτικό έργο είναι όπου τα πάθη τους ψέμα. Μερικά άτομα θέλουν να φύγουν νοσηλευτικής και εισάγετε το πεδίο εκπαιδευτικός νοσοκόμα, η οποία είναι μια λεπτή στόχο σταδιοδρομίας, καθώς και. Ανεξάρτητα από ό, τι η επιλογή σας είναι, αυτό δεν θα συμβεί εν μία νυκτί. Ο προγραμματισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε το στόχο σας.

<li> <β> Συνεχίστε την εκπαίδευσή σας. </ b> Εάν λάβατε RN σας μέσα από ένα κολέγιο της κοινότητας, και έχουν μια συγγενή βαθμό, μπορεί να θέλετε να εξετάσει τη λήψη μαθήματα για να λάβετε BSN σας, αν έχετε BSN σας, μπορεί να θέλουν να πάρουν μαθήματα επίπεδο μεταπτυχιακών. Με τόσα πολλά διαθέσιμα μαθήματα μέσω του διαδικτύου και με περιορισμένο χρόνο της κατηγορίας, καθώς και το γεγονός ότι πολλά νοσοκομεία προσφέρουν επιστροφή διδάκτρων, είναι λογικό να συνεχίσουν την εκπαίδευσή σας.

<li> <β> Εγγραφή τοπικές επαγγελματικές ενώσεις. </ b> Ο καλύτερος τρόπος για να μείνετε ενημερωμένοι με ό, τι συμβαίνει στον κλάδο σας είναι εμπεριστατωμένη τοπικές επαγγελματικές ομάδες. Παρέχουν εμπιστευτικές γνώση για το τι συμβαίνει σε κάθε νοσοκομείο, και θα βρείτε συχνά έξω για θέσεις εργασίας πριν διαφημίζονται. Το όφελος από τη δικτύωση με άλλους επαγγελματίες είναι κατανοητό σε πολλές βιομηχανίες, αν και η βιομηχανία νοσηλευτικής υπήρξε πιο αργή για να πιάσει. Δικτύωση σας δίνει την ευκαιρία να κάνει τις συνδέσεις με πολλούς ανθρώπους που μπορούν να σας παρέχουν αργότερα με αναφορές, οδηγεί τη δουλειά ή ακόμα και συναισθηματική υποστήριξη.

<li> <b> Μην καίτε τα γεφύρια. </ b> Δεν έχει σημασία πόσο μισείτε τη δουλειά σας, τους συνεργάτες σας ή το αφεντικό σας, φροντίστε να ενεργήσει επαγγελματικά, ανά πάσα στιγμή. Δεν έχει σημασία αν είστε μόνοι σας υπόσχομαι ότι ποτέ δεν θα λειτουργήσει για τους ξανά ή ακόμα και αν είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν θα τους δούμε και πάλι, είναι σημαντικό να μην κάψει οποιαδήποτε γέφυρες. Η βιομηχανία της υγειονομικής περίθαλψης είναι ένας μικρός κόσμος. Οι άνθρωποι μετακινούνται, σε διαφορετικούς ορόφους, διαφορετικά νοσοκομεία, και ό, τι αισθάνεται σαν ιερή αγανάκτηση να μπορεί να ακούγεται σαν κακή συμπεριφορά προς τους άλλους. </ Li> </ ul>

Μια καριέρα στη νοσηλευτική μπορεί να προσφέρει μια προσοδοφόρα και ασφαλές μέλλον. Με τη λήψη του χρόνου για να διατυπώσει ένα σχέδιο παιχνιδιού, διαπραγματεύονται τα πράγματα που είναι σημαντικά για σας, και να συνεχίσουν την εκπαίδευσή σας, θα διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να επωφεληθούν από ιδανική ευκαιρία για την καριέρα σας, όταν παρουσιάζει τον εαυτό της. Αν δεν ξέρετε τι θέλετε, ή νομίζετε ότι θα αναγνωρίσουν την τέλεια δουλειά, όταν το βρείτε, θα απογοητευθείτε. Οι άνθρωποι που λαμβάνουν αυτή την προσέγγιση για την καριέρα τους, συχνά βρίσκουν τους εαυτούς τ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar