Senin, 01 September 2014

ηρικτές το

Οι άνθρωποι ζουν περισσότερο, κυρίως λόγω των αλλαγών στον τρόπο ζωής, αλλά και λόγω της απίστευτες προόδους στον τομέα της υγείας. Ένα από τα αποτελέσματα είναι η ανάγκη για περισσότερους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, συμπεριλαμβανομένων των νοσηλευτών. Ένας τρόπος για τη βιομηχανία αλλάζει είναι προσφέροντας επιλογές σταδιοδρομίας, με τη μορφή των περισσότερων εκπαιδευτικών ευκαιριών και επιλογών.

Πτυχίο Το Αναπληρωτής στη Νοσηλευτική μόνο πρόσφατα έχει γίνει μια επιλογή, αν και είναι γρήγορα κερδίζει έδαφος στη βιομηχανία της υγειονομικής περίθαλψης. Ενώ υπάρχουν φυσικά κάποιες διαφορές στην εκπαίδευση για πτυχίο συνεργάτης σε αντίθεση με πτυχίο, πολλοί οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης - όπως νοσοκομεία και ιατρεία - αναγνωρίζουν το γεγονός ότι όσοι αποφοιτούν με πτυχία του μπορεί να κάνει πολλά από τα ίδια καθήκοντα και να χειρίζονται πολλές από τις ίδιες ευθύνες όπως τα άτομα με πτυχίο πανεπιστημίου. Αλλά υπάρχει πραγματικά μια διαφορά;

Πρέπει να υπάρχει κάποια διαφορά απλά από την διαφορά στις απαιτήσεις του χρόνου για τους δύο βαθμούς εκεί. Πτυχίο συνεργάτης είναι συνήθως πραγματοποιείται μέσα σε δύο χρόνια. Αυτό είναι μερικές φορές ονομάζεται "fast track" και να υπάρχουν προγράμματα σπουδών πολλών συγγενούς διαθέσιμο. Οι περισσότεροι είναι διαθέσιμα μέσω κολέγια κοινότητα ή τεχνικών σχολών κατάρτισης, αν και μερικοί τετραετούς πανεπιστήμια προσφέρουν τώρα fast track βαθμούς ως μέρος των προγραμμάτων κατάρτισης τους.

Συγκριτικά, πτυχίο νοσηλευτικής συνήθως διαρκεί τέσσερα χρόνια. Κάποιοι που πηγαίνουν στο κολέγιο με τουλάχιστον μερικές ώρες από το κολέγιο πίσω τους και ένα στερεό σχέδιο μπορεί να επιτευχθεί νωρίτερα, ειδικά αν τα θερινά μαθήματα του σχολείου που χρησιμοποιείται για να επιταχύνει τη διαδικασία. Όμως, κατά κανόνα, παίρνει μια πλήρη τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί το κολέγιο με πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα, συμπεριλαμβανομένης της νοσηλευτικής.

Εάν μπορείτε να επιτύχετε πτυχίο συνεργάτης σε δύο μόνο χρόνια, γιατί ο καθένας θα συνεχιστεί για το πτυχίο πανεπιστημίου; Οι περισσότερες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης φαίνεται να είναι πρόθυμες να αποδεχθούν είτε βαθμό, αλλά οι περισσότεροι κάνουν μια διαφοροποίηση των αμοιβών. Όσοι έχουν αποφοιτήσει με πτυχίο μπορεί συχνά να αναμένουν να πληρώσει περισσότερο από ό, τι τα άτομα με πτυχίο ενός συγγενούς. Ένα από τα θετικά σημεία είναι ότι μια νοσοκόμα με πτυχίο ενός συγγενούς μπορεί συνήθως να πάω στη δουλειά κερδίζοντας ένα καλό μισθό και να πάρει μαθήματα προς το πτυχίο πανεπιστημίου για να αυξήσουν την αξία τους.

Έτσι, ποια είναι η διαφορά στην πραγματική μελέτη που απαιτείται; Ένα σημαντικό σημείο που σημειώθηκε από τους υποστηρικτές του πτυχίου της συγγενούς επιχείρησης είναι ότι το τετραετές πανεπιστήμιο απαιτεί ένα «καλά στρογγυλεμένες" εκπαίδευση πριν από την ανάθεση μιας βαθμό. Αυτό σημαίνει ότι οι απόφοιτοι καλούνται να συμπληρώσουν τις απαιτήσεις της ιστορίας, της επικοινωνίας, της φυσικής αγωγής και άλλα jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah θέματα που κάποιοι λένε ότι δεν είναι σχετικές με ένα πτυχίο νοσηλευτικής. Υπάρχουν επίσης ορισμένα μαθηματικά και την επιστήμη μαθήματα που είναι συνήθως υψηλότερες από αυτές που απαιτούνται για ένα πτυχίο νοσηλευτικής δύο ετών.

Συγκριτικά, το πρόγραμμα πτυχίο συνεργάτης θα χρησιμοποιούν συχνά ένα «μπλοκ» μορφή. Αντί να λάβει μια τάξη άλγεβρα και μια τάξη χημεία, εκείνοι στο πρόγραμμα πτυχίο της συγγενούς μπορεί να λάβει μια τάξη το απόγευμα, που συνδυάζει και τα δύο, εστιάζοντας στον τρόπο άλγεβρα και χημείας ισχύουν στο τομέα της προτίμησής τους.

Μερικοί λένε ότι δεν υπάρχει υποκατάστατο για το πτυχίο πανεπιστημίου και οι νοσηλευτές πρέπει να κληθούν να περάσουν από το πλήρες πρόγραμμα. Όσο υπάρχει ζήτηση για τις νοσοκόμες και τους άλλους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ταχύτερη κατάρτιση - όσο αυτό είναι επαρκές - θα είναι σε ζήτηση.

Αυτό το άρθρο μπορεί να αναπαραχθεί μόνο στο σύνολό του.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar