Senin, 01 September 2014

τα νοσοκομεία με τα πιο

Οι περισσότεροι άνθρωποι λένε ότι είναι μια καριέρα για τη φροντίδα. Άλλοι λένε ότι είναι μια δουλειά για την επαγγελματική διαχείριση των φαρμάκων και τη θεραπεία των ασθενών. Μερικοί λένε ότι είναι το καθήκον να επιλύσει αντιξοότητες, χρησιμοποιώντας δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Με όποιο τρόπο θέλετε να το ονομάσετε, νοσηλευτική είναι, πράγματι, μια συσσώρευση όλων αυτών των πεποιθήσεων και η σχολή πολλές άλλες δεξιότητες. Νοσηλευτική συγχωνεύει όλα τα στοιχεία της επαγγελματικής θεραπείας, συμπόνια, και ιατρική φροντίδα σε μια έντονη και εφικτή κατοχής. Νοσηλευτές αποδεικνύουν όλα τα αξιόλογα χαρακτηριστικά του προσώπου γνώστες στη φροντίδα των ασθενών.

Για το λόγο αυτό, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνεχίζει να ακολουθήσει μια καριέρα στον τομέα της νοσηλείας. Έτσι, για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη καριέρα σε αυτό το in-ζήτησης και συναρπαστική δουλειά, υπάρχουν δέκα πράγματα που πρέπει να ξέρετε πρώτα.

1 Το νοσηλευτικό επάγγελμα ξεκίνησε κυρίως κατά την πρώιμη χριστιανική εποχή, όπου τα μέλη της εκκλησίας παρέχεται νοσηλευτική φροντίδα στους ασθενείς. Αν και δεν είναι επαγγελματικά συστηματική σε πρώτη φάση, οι περισσότερες από τις δραστηριότητες των νοσοκόμων αρχές επικεντρώθηκαν στην κατάλληλη υγιεινή και άνεσης που εξακολουθούν να ασκούνται μέχρι σήμερα.

2 Ήταν το έτος 1860, όταν Nightingale Σχολή Thomas Hospital του Αγίου στο Λονδίνο, η πρώτη σχολή εκπαίδευσης για νοσοκόμες, χτίστηκε. Florence Nightingale ήταν ο υπεύθυνος σε αυτό το βαρυσήμαντο γεγονός. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν τότε φήμης "Ο ιδρυτής της σύγχρονης Νοσηλευτικής."

3. Linda Richards ήταν η πρώτη εκπαιδευμένη νοσοκόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1873, αποφοίτησε από τη Νέα Αγγλία Νοσοκομείο για τις γυναίκες και τα παιδιά στη Βοστώνη. Όντας ένας από τους υποστηρικτές της νοσηλευτικής, άνοιξε την πρώτη σχολή εκπαίδευσης για νοσοκόμες στην Ιαπωνία και ξεκίνησε μια σχολή εκπαίδευσης νοσοκόμα στο νοσοκομείο Methodist Επισκοπικής στη Φιλαδέλφεια.

4. Ιστορικά, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούσαν νοσηλευτικής ως μια καριέρα. Στην πραγματικότητα, νοσηλευτική ήταν γνωστό ότι είναι μια καριέρα για τις γυναίκες μέχρι σήμερα, όπου τα πράγματα άλλαξαν. Υπήρξαν στατιστικές εκθέσεις που δείχνουν τη σταδιακή αύξηση των εγγεγραμμένων νοσηλευτών που αποτελείται από άνδρες. Αυτό απλά σημαίνει ότι οι άνδρες μπορούν επίσης να είναι παθιασμένοι και φροντίδα σε αντίθεση με ό, τι η κοινωνία τους έχουν επισημανθεί ως ισχυρή και τεράστια ανθρώπινα όντα.

5 Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 88% των απασχολούμενων νοσηλευτές είναι λευκά ή Καυκάσιους. Το υπόλοιπο 12% είναι από μη-Καυκάσιους υπόβαθρο? οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονταν από μη-ισπανόφωνοι ή African-American / Black αγώνα.

6 Στην ηλικιακή δημογραφικά στοιχεία των ΗΠΑ και μόνο, οι περισσότεροι από τους νοσηλευτές είναι κάτω από την ηλικία των 40 Στατιστικές εκθέσεις για το έτος 2000 παρουσίασαν μια σχετική αύξηση στην μέση ηλικία υποδεικνύοντας έτσι μια παλαιότερη πληθυσμού νοσηλευτικής και λιγότεροι νέοι νοσηλευτές που εισέρχονται στην εγγεγραμμένος πληθυσμός νοσοκόμα. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το 15 χρόνια από τώρα, σχεδόν το ήμισυ του εγγεγραμμένου πληθυσμού νοσοκόμα θα πρέπει να συνταξιοδοτούνται νωρίτερα ή αργότερα, αφήνοντας ένα μικρότερο προσωπικό των νεότερων νοσηλευτές.

7 Ενώ οι περισσότεροι φοιτητές να ακολουθήσει μια καριέρα στον τομέα της νοσηλείας, οι στατιστικές δείχνουν ότι τα περισσότερα νοσοκομεία, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, που έχουν προβλήματα στην έλλειψη νοσηλευτών. Αυτή η ανησυχητική κατάσταση εκδηλώνεται με έναν αυξανόμενο αριθμό των συνταξιούχων νοσηλευτές, ενώ η αρένα της υγειονομικής περίθαλψης είναι συνεχώς πολλαπλασιάζονται λόγω της υπερβολικής αύξησης του πληθυσμού στις περισσότερες περιοχές. Έλλειψη νοσηλευτικού είναι, στην πραγματικότητα, ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Χώρες όπως ο Καναδάς, Φιλιππίνες, Αυστραλία, Δυτική Ευρώπη, την Αφρική και τη Νότια Αμερική έχουν αναφερθεί σημαντικές ελλείψεις νοσηλευτικού.

8 Σήμερα, τα περισσότερα νοσοκομεία είναι όλο και περισσότερο μεγάλες μονάδες εντατικής θεραπείας με καρδιολογική παρακολούθηση, αναπνευστική βοήθεια και εντατικές θεραπείες είναι κυρίως μέρος της θεραπείας του τυπικού ασθενούς. Και έτσι, κλιμακώθηκε απαιτήσεις σε εξειδικευμένο και εξειδικευμένους νοσηλευτές είναι προ των πυλών.

9. ελλείψεις Νοσηλευτικής μπορεί να είναι μια τρομακτική αιτία υψηλότερο ποσοστό νοσηρότητας. Σύμφωνα με μια έρευνα του 1998, τα νοσοκομεία με τα πιο νοσηλευτές σε προσωπικό και με υψηλότερες αναλογίες νοσηλευτών προς ασθενείς είχαν μικρότερο αριθμό των θανάτων σε σύγκριση με εκείνους που δεν έχουν προσωπικό μεγαλύτερο των εγγεγραμμένων νοσηλευτών. Με αυτό, οι ελλείψεις νοσηλευτικού πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό για να περιορίσει μια ώθηση στη νοσηρότητα.

10 Παρά την ανησυχητική κατάσταση της έλλειψης νοσηλευτικού αυτές τις μέρες, βρέθηκε έξω, μέσα από ένα πανεθνικό γνώμη της ομάδας εστίασης δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την American Hospital Association το 1997, ότι οι νοσοκόμες ήταν το απόλυτο ζωτικής σημασίας ένδειξη ότι οι άνθρωποι αναφέρονται ως η εκτίμηση της άριστη νοσοκομειακή περίθαλψη.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία νοσηλευτική δεν είναι απλώς ένα επάγγελμα με μεγαλύτερες απαιτήσεις από την άποψη του εργατικού δυναμικού και των ευθυνών, αλλά περισσότερο από μια ανθρωπιστική δεξιότητα που ασχολούνται με περισσότερο οίκτο από τεχνικές. Έτσι, οι δέκα γεγονότα για νοσηλευτικό αναφέρονται δεν είναι απλά θέματα για το εν λόγω επάγγελμα? είναι περισσότερο για την ίδια τη ζωή και το πώς οι νοσοκόμες είναι βαθιά αποτιμώνται.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar